"Радвам се, че я убих", каза пред съда без капка

...
"Радвам се, че я убих", каза пред съда без капка
Коментари Харесай

Убиецът от хотел Рила: Златена бе демон, радвам се, че я убих!


"Радвам се, че я убих ", сподели пред съда без капка разкаяние 37-годишният Димитър Ръжев, който е упрекнат в изтезанието на 24-годишната Златена Стоянова.

Димитър беше доведен в Темида, окован с белезници.

След безцеремонното самопризнание в съда той изясни на публицистите, че Златена била демонът, която подала "ябълката на жена му, а тя от своя страна на него ". Пак от обяснянията му пред медиите стана ясно, че не момичето, с което са се познавали от няколко месеца, е причина брачната половинка му да го напусне. "Остави ме, тъй като, откакто се родиха децата, заобичах повече тях и желаех да дремя при тях, а не с нея ", добави той. Попитан - правилно ли е, че упражнявал домашно принуждение над брачната половинка си, Ръжев отговори: "Не, единствено съм я удрял няколко пъти ". Той показа също по този начин, че си плащал на Златена и двамата са посещавали и други градове дружно.

От движимостите лица стана ясно, че той има потвърдена шизофрения, отключила се още в детските му години, за което е бил лекуван неведнъж. Те обясниха, че Димитър Ръжев е разказал умерено какво е направил, само че е употребявал много заучени изречения.

Прокуратурата настоя да се обясни какво е тъкмо психологичното положение на обвинения, с цел да стане ясно може ли той да носи отговорност, симулира ли.

От Прокуратурата обясниха, че на база събраните доказателства Ръжев е причинител на убийството. Това се потвърждава от събраните свидетелски показания, както и от останалите следи по тялото на жертвата. С вилица, той е пробол окото ѝ, като преди този момент жертвата е умряла от задушаване и разследване на мозъчно черепна контузия.

Прокуратурата настоя той да бъде настанен в психиатричната клиника в Ловеч. В отговор на това Ръжев сподели: „ Нямам проблем, каквото пристигна “.

Съдът дефинира обвиненият Ръжев да бъде настанен в болничното заведение в град Ловеч, с цел да бъде открито неговото психиатрично положение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР