Радвам се, че вие изразявате своята подкрепа за кандидата ни

...
Радвам се, че вие изразявате своята подкрепа за кандидата ни
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков към жителите на Новоселци: Важни са вашата оценка и вашето доверие

Радвам се, че вие изразявате своята поддръжка за претендента ни за кмет на село Новоселци Снежана Цветкова. Тя е част от тима на ГЕРБ и има нашето доверие, само че значима е вашата поддръжка, вашата оценка. С тези думи се обърна към жителите на село Новоселци претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

Ценков и претендентите за общински съветници Венци Пасков, Анна Маринова и Янита Каменова поддържаха претендента за кмет на село Новоселци от Политическа партия ГЕРБ Снежана Цветкова и показаха кандидатската листа на партията.



Огнян Ценков регистрира свършеното през мандата и уточни, че в Новоселци са осъществени действия за 85 хиляди лева Присъстващите на събранието поданици на селото споделиха, че когато са имали потребност от поддръжка и връзка с Община Видин са се обръщали не към кмета на селото, а към Снежана Цветкова. “Имаме потребност от човек, с който можем да беседваме всеки ден и който ще работи за Новоселци. Защото в този момент имаме кмет, който ни изброява проблемите на селото, а ние си ги знаем, живеем с тях. Искаме работещ човек. Снежана има нашата поддръжка, тъй като е добър админ, радушен, сърдечен и отворен към хората човек ”, споделиха на срещата жителите на Новоселци.



"Върнахме положителното взаимоотношение и разговор сред локалната и държавна власт. Гледаме в една посока и показахме, че това е работещият модел. Убедена съм, че ще изберете кмет на Новоселци, който ще бъде част от този екип ", сподели регионалният шеф Албена Георгиева, която бе посетител на срещата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР