Радвам се, че убих Елена и всичко приключи. Мразех я,

...
Радвам се, че убих Елена и всичко приключи. Мразех я,
Коментари Харесай

Покъртителни подробности за бруталното убийство "Лагера"! Венцислав се радвал от килията за стореното, а после изрекъл немислимото

Радвам се, че убих Елена и всичко завърши. Мразех я, не я понасях. Това са били първите думи на 64-годишния Венцислав Василев пред служителите на реда от 6-о РПУ, където се предал, откакто гръмнал жена си, написа " Телеграф ". Новината разкриха проверяващи.

Кървавото ликвидиране се разигра в петък, малко след 15 часа, в столичния квартал " Лагера ". Бизнесменът разстрелял брачната половинка си Елена Василева с 4 патрона, посочила аутопсията на тялото. Три часа преди да бъде ликвидирана 42-годишната жена подала сигнал в Софийската районна прокуратура против Венцислав за домашно принуждение, разкриха от обвиняването. Тя не предполагала, че до 180 минути ще лежи мъртва до блока си.

Елена Василева не живеела от към две години с мъжа, само че не съумели да стигнат до формален бракоразвод. Според съседи и другари на дамата, тя била жертва на систематичен тормоз от страна на Венцислав. " Биеше я, тормозеше я физически и душевен. Тя не устоя и го напусна. Отскоро стартира работа като оценител на парцели и се радваше, че има по какъв начин да гледа децата си. Сега към този момент са сираци ", описаха нейни близки. От Министерство на вътрешните работи обясниха, че при тях има две тъжби от Елена против Василев, като на тяхна база са издавани протоколи за предизвестие. Той имал и издадена ограничаваща заповед да не доближава жена си на по-малко от 100 метра. В прокуратурата тя също е пуснала тъжби против изверга, като по този начин общият брой на сигнали против него е 4, сочи информация на органите на реда.

" Венцислав Василев е изцяло съответен. Разговаря умерено и обикновено с полицията, не изпитва никакво възприятие за виновност, в противен случай - радва се ", разясниха криминалисти. По думите им Василев имал задача на живот и фикс концепция - да убие Елена. Той изобщо не попитал за двете си дева - на 5 и на 11 години, които остават сираци. " Стрелях 5 пъти по нея, само че даже да имах 55 патрона, бих я прострелял всичките ", обяснил невъзмутимо предприемачът по време на разпита му. Той направил признания, само че даже в хода на делото да се отметне, срещи него има десетки очевидци, които са видели по какъв начин разстрелва Елена. Един от патроните е пробил главата й, различен - гърдите, а третият и четвъртият попаднали в корема й, посочила аутопсията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР