Радвам се, че това събитие се случи. Стана страхотна гала,

...
Радвам се, че това събитие се случи. Стана страхотна гала,
Коментари Харесай

Кобрата: Благодаря на българите, че дойдоха да ме подкрепят

Радвам се, че това събитие се случи. Стана страхотна церемония, а най-уникалната аудитория в света е българската. Това разяснява Кубрат Пулев-Кобрата след, който още веднъж го трансформира в формален кандидат за купата във версия IBF против първенеца Антъни Джошуа. Около 11 000 фенове пристигнаха нощес в Арена Армееец, с цел да поддържат блгарина.

„Залата беше цялостна. Благодаря на българите, че още веднъж пристигнаха да ме подкрепят“, сподели Пулев.

„Фюри беше доста кoрaв противник, сложен за намиране. Не можех да намеря пътя за нокаут, само че все пак го надиграх. Имах по-точните попадения и го разочаровах. Той се предаде“, изясни Кубрат. „Трудът ми в тренировките се възнагради. Опитът ми донесе успеха, кондицията, вярата също. Сега още веднъж имах травми, само че продължихме да работим. Три месеца работихме крепко, а това се възнаграждава“, добави той.

Срещу Антъни Джошуа ще излезе напълно различен Кубрат Пулев от този, който видяхте довечера, даде обещание българинтът.

„ Виждате, че се получи красива галавечер. Невиждано шоу, а подобен съперник в България не е докарван. Надявам се тези неща да се случват и да не престават да се случват. Готов съм да изляза с Джошуа, а тогава ще излезе различен Кубрат, а друг през днешния ден. Имам какво да усъвършенствам, само че още един път ще кажа… най-уникалната аудитория е българската ”, приключи Пулев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР