Радвам се, че разумът надделя и това, което се генерираше

...
Радвам се, че разумът надделя и това, което се генерираше
Коментари Харесай

Цветанов: Темата за война между институциите вече е затворена страница

Радвам се, че разсъдъкът надви и това, което се генерираше през последните дни за война сред институциите, към този момент можем да кажем, че е затворена страница. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, откакто президентът Румен Радев подписа указа за освобождение на Младен Маринов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

"Процедурата по измененията в кабинета на следващия ден ще бъде завършена. Убеден съм, че оставките ще бъдат гласувани и ще бъдат гласувани новите министри ", изясни Цветанов и акцентира, че съгласно конституционни съдии съгласувателната процедура при освобождението на Маринов е била непотребна. на

Темата разяснява и ръководителят на парламентарната група "Обединени патриоти " Волен Сидеров.

"Упорството от страна на президента е било ненужно. Радвам се, че президентът се е коригирал, тъй като другояче влизахме в един спор сред институциите, който няма действителна причина. Поздравявам президента за вярното решение да не прави повече пречки на кабинета " и Министерство на вътрешните работи да не стои без министър. За поддръжката на новите министри Обединените патриоти сме единни, за оставките на тримата министри партия НФСБ има друго мнение ", изясни Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР