Радвам се, че отново сме заедно. Този протест се превръща

...
Радвам се, че отново сме заедно. Този протест се превръща
Коментари Харесай

Президентът отново отиде при протестиращите

Радвам се, че още веднъж сме дружно. Този митинг се трансформира в акция и няма мощ, която да ни спре. Трябва да сме мъдри и непреклонни. Не би трябвало да се разделяме на сини и червени, на десни и леви, на русофили и русофоби, на българи и турци, на еврофили и еврофоби. Нашето кредо е независимост и правда за всеки един в България.

Това съобщи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на пред протестиращите втори ден в негова поддръжка. Протестът се организира пред постройката на Президентството, а малко след 19.00 часа пред постройката на Министерски съвет се чака да стартира протест в поддръжка на държавното управление.

"Тук сме да защитим свободата си. Трябва да кажем "не " на произвола. Тук сме, с цел да кажем "не " на страха. Тук сме да защитим българската природа. България би трябвало да стане още веднъж дом на всички нас. Тук сме, с цел да желаяме почтени избори и машинно гласоподаване ", добави Радев.

Румен Радев слезе при протестиращите пред Президентството

"В идващите дни ще се опитат да изкарат митингите платени и ще провеждат контрапротести. Искам да ви прикани да не бъдете агресивани към нашата братя и сестри от другата страна. Нека им помогнем да се освободят от страха. Най-страшната пандемия в България е корупцията, само че ви приканвам да спазвате ограниченията и да пазите всеки един до вас. Днес тук решаваме бъдещето на България. Всички дружно би трябвало да напишем бъдещето на България ", приключи президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР