Радвам се, че и тази година имам възможността да съм

...
Радвам се, че и тази година имам възможността да съм
Коментари Харесай

Цветанов: 22 март е емблематична дата не само за Велико Търново, но и за всички българи

Радвам се, че и тази година имам опцията да съм в остарялата ни столица за празника на града! 22 март е емблематична дата освен за Велико Търново, само че и за всички българи. Датата на знаковата победа при Клокотница на Цар Иван Асен ІІ постоянно ще припомня за славното минало на нашия народ, а храмът „ Св. 40 мъченици “ – за великите българи, на които имаме достойнството да бъдем наследници.

Това написа ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в профила си в обществената мрежа „ Facebook “ във връзка празника на Велико Търново.

„ Спазих традицията си и за десета поредна година, тази заран, дружно с кмета на Велико Търново Даниел Панов, с евродепутата Ева Майдел, с регионалния шеф проф. Любомира Попова и сътрудници от ГЕРБ, още веднъж уважихме събитията в празничната стратегия от самото им начало. В 7.30 часа в църквата „ Свети 40 мъченици “ стартира Света Литургия, отслужвана от Негово Високопреосвещенство Великотърновският митрополит Григорий.

Тържествената атмосфера допълват превъзходните песнопения на квартет „ Ангелски гласове “. Честит празник, Велико Търново! “, написа още Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР