Радвам се, че беше чут гласът на бизнеса и правителството

...
Радвам се, че беше чут гласът на бизнеса и правителството
Коментари Харесай

Полина Карастоянова: Крайно време е да решим каква туристическа дестинация искаме да бъдем

Радвам се, че беше чут гласът на бизнеса и държавното управление осъзна нуждата от смяна в Закона за концесиите. Връщането в закона устройството на черморското крайбрежие е значима стъпка, тъй като той е скъп, с цел да уреди проблематиката сред плажовете и публичния интерес. Това съобщи в предаването ''Лице в лице'' в ефира на bTV изпълнителният шеф на Националния ръб по туризъм Полина Карастоянова.

,,Българските туристи за значими за нас, заради което е извънредно време да решим каква туристическа дестинация желаеме да бъдем. В Хърватия, да вземем за пример, през днешния ден дава блестящи резултати, предлагайки положително качество на високи цени. Ако има един добър аспект от тази сложна за родния туризъм година, това е нуждата от смяна на мащаба на мислене, на ръководство. Крайният артикул е разследване на огромното интелигентно обмисляне, което е извънредно време да започне'', уточни още Карастоянова.

,,Предишните държавни управления в никакъв случай не направиха дълготрайна тактика за развиването на туризма, само че след идването на министър Николина Ангелкова нещата започнаха да се усъвършенстват. Няма подозрение, че тя прояви висока степен на резистентност и с достолепие мина през офанзивите, на които бе подложена'', добави в умозаключение Полина Карастоянова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР