Радостта от скорошната сватба на Джъстин Бийбър не продължи дълго.

...
Радостта от скорошната сватба на Джъстин Бийбър не продължи дълго.
Коментари Харесай

PETA критикува Джъстин Бийбър

Радостта от скорошната женитба на Джъстин Бийбър не продължи дълго. Наскоро артистът беше неодобрен от природозащитната организация PETA за това, че си е купил две полуекзотични котета, които са коствали общо 35 хиляди $.

Животните са от породата Савана, която е хибрид сред сервал и домашна котка. Първата такава кръстоска се появява през 1986 година. Според описанието ѝ, животното е извънредно правдиво към стопаните си и ги следва по петите из цялата къща. Възможно е даже да бъдат приучени да се разхождат с каишка.

Джъстин очевидно е бил притеглен от хубостта на котките и взема решение да си купи две от тях. Кръщава ги Суши и Риба звук и непрекъснато споделя техни фотоси в обществените мрежи. Феновете му незабавно харесаха новата облага на артиста, само че PETA не са на същата вълна. Те дефинират действието на артиста като „ индиферентност към природата и животните “.

„ Джъстин Бийбър може да въодушеви феновете си като осинови елементарна котка от подслон, а не да поддържа рисковите кръстоски и по този метод да способства за популационните рецесии “, се споделя в известието на природозащитната организация.

Засега няма формален отговор от Бийбър или от негови представители, само че в Instagram се появи формален профил на двете котки. Певецът подкани почитателите си да последват животните като даде обещание, че скоро ще пусне и фешън сбирка, въодушевена от новите му домашни любимци.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР