Радостта на феновете на Айнтрахт (Франкфурт) след победата над Бенфика

...
Радостта на феновете на Айнтрахт (Франкфурт) след победата над Бенфика
Коментари Харесай

УЕФА отново глоби Айнтрахт заради феновете

Радостта на почитателите на Айнтрахт (Франкфурт) след успеха над Бенфика в четвъртфиналите на Лига Европа донесе на клубното управление санкция от УЕФА. Този път “орлите” бяха глобени с 34 500 евро, а повода е “опит за нахлуване” - част от ултрасите на към момента настоящите носители на Купата на Германия слязоха от трибуните и съвсем стигнаха до терена, само че стопираха в точния момент, откакто любимците им се класираха за полуфинал в конкуренцията.

Това надалеч не е първото нарушение на агитката на Айнтрахт в евротурнирите този сезон. Случките, носещи наказания на клуба, към този момент се трансфораха в рецидив, откакто при гостуването на Интер почитателите използваха пиротехника и стреляха с ракети по противниковия бранш. В разследване на това клубът бе санкциониран с 50 000 евро, а инцдитенти имаше и при гостуването на Лацио.

УЕФА наложи на Франкфурт изпитателен период, който в началото бе две години, само че след това бе продължен на три. Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 18 април  Айнтрахт Франкфурт 2:0краен резулат  Бенфика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР