Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той

...
Радостно е, че един циник в политиката си заминава, той
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Радостно е, че един циник в политиката си заминава

Радостно е, че един безсрамник в политиката си отпътува, той към този момент няма да бъде вицепремиер, само че това не е най-голямата вест. Това разяснява Илхан Кючюк, евродепутат от АЛДЕ/ДПС в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Лошото е, че цинизмът и държанието на Валери Симеонов ще продължава да броди из Министерския съвет на нашата страна в лицето на крайният шовинизъм, който е властващ, овластен от най-голямата политическа мощ - ГЕРБ, съобщи Кючюк и добави, че това е победа на българското гражданско общество на първо място.

Решението е на господин Валери Симеонов, той го е взел независимо, разяснява евродепутатът Андрей Ковачев от ЕНП/ГЕРБ. Българското държавно управление остава устойчиво и без Валери Симеонов, той се връща, по всяка възможност в Народното събрание като народен представител и от това няма последствия за българското държавно управление във връзка с стабилността и изкарването на мандата на това държавно управление, добави Ковачев.

От Брюксел видяно България е постоянна, безапелационен е Ковачев.

Поздравявам майките на деца с увреждания за тяхната храброст и непреклонност, само че тъкмо тук се видя, че това е една закъсняла оставка и тя отвори очите на българския гласоподавател за бедността, за тази лъжовна непоклатимост, която виждаме в България, за корупцията, съобщи Момчил Неков, евродепутат от ПЕС/ Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР