Радостни възгласи, сълзи, истерични сцени, бурни аплодисментни - феновете на

...
Радостни възгласи, сълзи, истерични сцени, бурни аплодисментни - феновете на
Коментари Харесай

Страсти и вълнения съпътстваха последния епизод от Игра на тронове

Радостни възгласи, сълзи, истерични подиуми, бурни аплодисментни - почитателите на Игра на тронове се вълнуваха до приключването на последния епизод от паметния сериал, чието лъчение за 8 години събра рекордна публика.

"Невероятно е - имах чувството, че съм в голям салон, в който всеки се пробва да приказва по-високо от другите ", сподели 52-годишният Юалд Клотки, който присъстваше на директното лъчение на последния 73-и епизод от сериала в ирландски пъб в Лос Анджелис.

Около 200 души се бяха събрали по този мотив. Клотки бе сюрпризиран, че фенове се увличаха по действието в сериала дотам, че бяха подготвени да се сбият.

"Беше по-напрегнато от финала на шампионата по американски футбол ", означи Клотки, който работи в региона на филмовата промишленост и следи сериала от началото му през 2011 година

Последният епизод разкри ориста на Денерис Таргариен, Джон Сноу, Тирион Ланистър, Санса и Аря Старк и други персонажи, съобщи Ройтерс. Надпреварата за измисления Железен престол приключи със гибел и непредвиден избор за ръководство на измисления свят Вестерос.

Телевизия HBO оповести, че всеки епизод от финалния осми сезон е събрал рекордните към 43 милиона фенове пред дребните екрани в Съединени американски щати, т.е. с 10 милиона фенове повече спрямо тези за седмия сезон през 2017 година В края на шоуто изборът за крал ненадейно падна върху Брандън Старк (Айзък Хемпстед-Райт).

В първия епизод от сериала през 2011 година Брандън бе сакат, само че осъзнаването, че има мистични качества му разреши да види предишното и бъдещето. Някои критици решиха финала на сериала като занимателен, защото качествата на Брандън Старк му дадоха опция да планува събития, в това число гибелта на хиляди хора.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР