Радостина публикува в социалните мрежи две свои снимки от терасата

...
Радостина публикува в социалните мрежи две свои снимки от терасата
Коментари Харесай

Вдовицата на Боян Петров лъсна почти без дрехи

Радостина разгласява в обществените мрежи две свои фотоси от терасата на хотел в Барселона и втрещи многочислените фенове на починалия планинар.

„ Можеше най-малко малко да се преценява. Ясно е, че животът продължава, само че за какво се снима по този метод? Личи си, че е в печал само по черния цвят на изрязания бански “, подлагат на критика я в мрежата, цитира „ Уикенд “.

Скандалните фрагменти са правени по времето, когато алпинистът към момента беше жив, само че публикуването им 3 месеца след изгубването му разбуни духовете.

Дамата не е добре призната в фамилията на Боян. Майка му Ангелина и сестра му Александра били в тежък спор с вдовицата още от началото на връзката им. Дори безсънните нощи след изгубването му не съумяха да ги помирят.

Двете упреквали Радостина, че е разрушила първия му брак. От него храбрият мъж има 18-годишна дъщеря на име Тея, която живее с майка си в Швейцария. Ангелина и Александра поддържали прелестни връзки с някогашната жена на Боян и въпреки че от съжителството с Радослава Петров имал 12-годишен наследник на име Явор, двете дами не желали да чуят за новата му половинка.

За Ради, с която Петров живееше под един покрив в продължение на 14 години, признаваше, че желае да остареят дружно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР