Радостин Василев обяви, че напуска парламентарната група на ПП-ДБ и

...
Радостин Василев обяви, че напуска парламентарната група на ПП-ДБ и
Коментари Харесай

Пране на имидж, посолства, компромати: Радостин Василев пусна запис от ПП

Радостин Василев разгласи, че напуща парламентарната група на ПП-ДБ и няма да поддържа държавно управление с втория мандат сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Депутатът даде конференция, на която пусна запис, за който твърди, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “.

Василев съобщи, че записът е от 21 май – неделя, заяви Българска телеграфна агенция. В записа се чуват гласове, част от които звучат като тези на Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “.

Гласът, звучащ като този на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков изяснява, че " ще изперат Бойко Борисов и това е част от сделката, както и че държавното управление се синхронизира с посолствата.

Също по този начин - до момента в който Бойко Борисов се опасява от Гешев, ще има държавно управление. И още – че ГЕРБ е маркетингов, а не действителен зложелател.

" Всичко това е изменничество по отношение на страната ", съобщи Радостин Василев, представен от Българска национална телевизия. Той акцентира, че няма предпочитание да е министър в държавното управление с ГЕРБ.

Бившият разколник от ПГ на Има Такъв Народ съобщи още, че желае да успокои Кирил Петков, че няма записи от спални и жилища. Твърденията, че са правени записи в парламентарната група, Радостин Василев окачестви като " цялостни неистини ".

" Никой не е правил сходни записи нито в стаята на групата, нито в централата.

Това не дава отговор на истината. Г-н Петков беше много изплашен от други записи, с които аз не разполагам. Те са в областта на жълтото. Аз не съм дал своя вот за Росен Желязков, тъй като не мога да гласоподавам за представител на ГЕРБ.

Вероятно ще станем очевидци на съдружно държавно управление след няколко дни ", съобщи още Радостин Василев и акцентира, че опция има.

Радостин Василев разясни, че тотално диаметрално противоположни планове под някаква тайнствена форма, което окачестви като дълбока страна, се събират структури, които нямат общи ползи, със подмолна цел, добавя Българска национална телевизия.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи през вчерашния ден, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в офисите им, напомня Българска телеграфна агенция.

Петков дефинира Радостин Василев като прочувствено неустойчив политик и инструмент на превзетата страна и на превзетите служби.

Петков уточни, че записите съставляват деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи, изрази, извадени от подтекст, целеустремено съединени, с цел да основат внушения и операция, компилация от обособени думи.

Той цитира и част от записите, които по думите му Василев ще се пробва да пусне през днешния ден. „ Забелязваме елементи и изречения, които са правилни, само че са съединени по подобен метод, че да дадат напълно друго значение “, сподели още Петков.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР