Радостин Василев излезе от Националната следствена служба с повдигнато обвинение

...
Радостин Василев излезе от Националната следствена служба с повдигнато обвинение
Коментари Харесай

Радостин Василев е с повдигнато обвинение. Той: Мнозинството на мафията ще се казва ГЕПИ

Радостин Василев излезе от Националната следствена работа с повдигнато обвиняване за опит за насила против депутат.

Василев съобщи, че това е опит да бъде сплашен.

„ На едни им връчват мандат, а на други обвиняване. Единствените хора, на които нищо не им връчват е българският народ, който гласоподава за една смяна, която сега се коалира с ГЕРБ и с Пеевски ще вършат конституционно болшинство. Това ще бъде първото болшинство на мафията, което ще се образува и ще се споделя ГЕПИ “, съобщи Радостин Василев след разпит в Националната следствена работа.

Той бе свикан да даде пояснения по отношение на следствието за закани и опит за насила към някогашния народен представител от „ ИТН “ Христинка Иванова.

„ Не работя с никого, зад мен не стоят съветските служби, съветското посолство, президентът Радев, зад мен е единствено българският народ. Това, което се случваше е национално изменничество. Вместо да викат Кирил Петков и Асен Василев в прокуратурата с кого са се съгласували. Бойко Борисов се опасява да си смъкна имунитета. Като виждам какъв брой е изплашен в Народното събрание и всичко какъв брой са уплашени има защо да се тормозят. Аз съм дал таблета си, с цел да се смъкват записите “, безапелационен бе той.
Радостин Василев акцентира, че не е заплашвал никого
и не е принуждавал никого.

„ Идвам самичък даже без юрист. Не се тормозя. Нямам агитка като Бойко Борисов. Политическата класа, на която аз разгласих война през последната година и с Има Такъв Народ, и с Политическа партия, ще ми носят едни скалъпени обвинявания. Пореден позор за прокуратурата. Аз съм с защита, която ми е назначена без мое присъединяване. Разпитан съм “, сподели той.

„ Борислав Сарафов би трябвало да бъде неотложно задържан, а не са ме викат мен и да ме сплашват, за това какви политически шарлатани са политическата класа. Борислав Сарафов е взел участие в схеми с Пепи Еврото, „ Осемте джуджета “ “, добави Василев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР