Радостин Василев е взел решение да напусне парламентарната група на

...
Радостин Василев е взел решение да напусне парламентарната група на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Руди Гела напуска ПП, защото не го искат за министър на спорта

Радостин Василев е взел решение да напусне парламентарната група на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " откакто опитите му да стане министър на спорта в бъдещия ротационен кабинет " Денков-Габриел " са се увенчали с крушение. Това научи от собствен източник в парламентарната група Lupa.bg.

Днес по обяд Василев, прочут с прозвището си Руди Гела, разгласи, че на следващия ден в 11 ч. ще даде специфична конференция дружно с членове на управителния съвет на гражданско придвижване " Силна България " по отношение на обединението сред ПП-ДБ и ГЕРБ. " Съд и затвор за Бойко Борисов и грабителите на България! ", приключва обявлението му във Facebook, както Lupa.bg навреме осведоми. Това на процедура значи, че Василев ще се отдели от парламентарната група и евентуално ще остане самостоятелен депутат.

Източник на Lupa.bg разкрива, че повода за ненадейно бликналата гняв у Руди Гела не са толкоз неговите общоизвестни " почтеност " и " праволинейност ", а гнева му, че изрично не е бил утвърден за министър на спорта. Василев имал сделка с един от съпредседателите на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков при вероятно държавно управление на ПП-ДБ, той още веднъж да оглави спортното ведомство. Бъдещият министър председател акад. Николай Денков, както и съдружните сътрудници от " Демократична България " обаче били изрично срещу.

ТЕМА преди 2 часа 2706 преди 6 часа 8477 преди 2 дни 3763
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР