Радостин Кръстев се връща при Гладиаторите след победа в битката

...
Радостин Кръстев се връща при Гладиаторите след победа в битката
Коментари Харесай

Румен Радев отпадна от Игри на волята след наказателна битка

Радостин Кръстев се връща при Гладиаторите след победа в борбата на Изгубените

Учителят по физическо образование от Сливен Румен Радев напусна “Игри на волята ” след първата наказателна борба в историята на рисковото риалити. Въпреки че е прекарал минимум време при Амазонките, той избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Румен се изправи против топ модела Благомир Мастагарков и футболния арбитър Крум Апостолов.

 



 


Причина за наказателната борба беше грубото нарушение на разпоредбите на “Игри на волята ” от трите племена. Румен Радев влезе в “Игри на волята ” с обичаната си Теодора Мудева. Той прекара месец, разграничен от нея и съумя да се причисли към Амазонките след позитивен избор на Изгубените. Докато броят на воините в племето на Амазонките внезапно понижа, Гладиаторите се снабдиха с още един член. Това е завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът завоюва борбата за избавление против бизнес дамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

Новината за отпадането на Румен Радев ще се отрази тежко на племето на Амазонките и най-много на обичаната му Теодора Мудева. Как ще реагират другите две племена на завръщането на Мастагарков и Крум? Кой различен състезател се е възползвал от телефона на Ситнилска?

Първото телевизионно изявление на Румен Радев може да наблюдавате на следващия ден заран в “На кафе ” по NOVA, а коментар за присъединяване си в рисковото риалити учителя направи и в подкаста “След Игрите ”. Епизодът към този момент е онлайн в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в сряда, 11 октомври, от 20:00 часа по NOVA.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР