Радостен съм, че тази вечер имах възможността да подкрепя прекрасната

...
Радостен съм, че тази вечер имах възможността да подкрепя прекрасната
Коментари Харесай

Цветан Цветанов подкрепи инициатива на клубовете Интеракт в България

Радостен съм, че довечера имах опцията да поддържа прелестната патриотична самодейност на клубовете "Интеракт " в България. Те провеждат фотоизложба "Бъди вдъхновението ", която е на тематика "Защо си заслужава да живеем в България " и демонстрира дребна парченце от най-красивите кътчета и обичаи в нашата татковина.

Това написа в персоналния си профил в обществената мрежа "Фейсбук " ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Целта на младежите е да покажат на всички наши съграждани, че могат да имат заслужен и благополучен живот в България и да ги накарат да се замислят дали си коства да изоставен страната, или да търсят своята реализация тук. Уникалната галерия можете да откриете на Моста на влюбените в София до 16 ноември. Благодаря на клубовете "Интеракт " от софийските учебни заведения за поканата за формалното разкриване на плана. По време на събитието поздравих младежите за инициативността и им споделих, че поради такива като тях аз съм спокоен, че бъдещето на нашата татковина е ярко! ", написа още в страницата си Цветанов.

Кметът на София Йорданка Фандъкова също даде своята поддръжка на учениците от клубовете "Интеракт " в България и ги поздрави за отличния избор на тематика и цел на плана.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР