"Радостен съм, че българин е председател на второто най-голямо политическо

...
"Радостен съм, че българин е председател на второто най-голямо политическо
Коментари Харесай

Борисов: Горд съм, че Сергей Станишев е председател на ПЕС


"Радостен съм, че българин е ръководител на второто най-голямо политическо семейство в Европа. Продължавайте да давате мотиви за горделивост на България”. Това написа министър председателят Бойко Борисов в приветствено писмо до Сергей Станишев след преизбирането му за трети мандат като президент на ПЕС на конгреса в Лисабон късно в петък, оповестява „ Трафикнюз”.

Станишев още веднъж е водач с внушително болшинство от гласовете на 83,9% от делегатите и по този начин ще сложи връх отпред на европейските социалисти.

„ Пожелавам ви здраве и триумф в третия ви пореден мандат като ръководител на ПЕС”, написа още Борисов.

"Избирайки ви за трети следващ път за собствен водач, социалистите в Европа ясно демонстрираха каква е оценката им за свършената от вас работа. Твърдо имам вяра, че демокрацията е най-голямото богатство на актуалното ни общество, а неделима част от демократичния развой е опозицията. Вашата роля на колектив към властимащите носи огромни отговорности и аз съм убеден, че вашият скъп опит ще бъде същински компас за всички европейски социалисти ", написа още министър председателят в поздравлението си до Сергей Станишев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР