Радост Драганова, която познаваме като водеща на Мармалад, отново е

...
Радост Драганова, която познаваме като водеща на Мармалад, отново е
Коментари Харесай

Тв водеща пак се събра с продуцент на Фермата! СНИМКИ

Радост Драганова, която познаваме като водеща на " Мармалад ", още веднъж е на крилете на любовта и то с добре прочут воин. Брюнетката се върна при огромната си обич - продуцентът Ники Николов.

Николов, който е продуцент и основен редактор на " Фермата ", прави всичко допустимо, с цел да скрепи още веднъж взаимоотношенията с половинката си, с която нееднократно до момента са минавали през трагични раздели.

Наскоро двамата бяха уловени в любовна прегръдка в столично заведение, което удостоверява и следващото възобновление на връзките им.





В разгара на това лято даже, двамата си подариха сантиментални дни на българското Черноморие, където избраха Слънчев бряг, с цел да се любуват един на различен.

Припомняме, че преди няколко години Радост Драганова и Ники Николов даже подвигнаха и женитба в стеснен кръг - в първокласния комплекс " Аватон " край Урануполи, Халкидики с прелестна панорама към Атон. Година по-късно обаче, се разделиха с гръм и тропот, подавайки документи за бракоразвод.

Николов се хвърли в обятията на 21-годишната Лора Кадурина – щерка на артиста Георги Кадурин и брачната половинка му Мариана Миланова, само че аферата им продължи малко, след което продуцентът още веднъж се върна при Радост, написа " Галерия ".



След края на предаването " Къртицата ", на което Ники Николов беше основен редактор и продуцент, той имаше връзка и с една от участничките – топ моделката на " Визаж " Кристина Несторова, само че случката им завърши бързо.

Заради Николов пък, Радост се разведе със брачна половинка си Явор Златанов през 2009-та след величествен скандал. Тогава Явор нае частни детективи, които спипаха Драганова по какъв начин му кръшка с Ники.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР