Радост, болка и равносметки в отношенията на героите ще последват

...
Радост, болка и равносметки в отношенията на героите ще последват
Коментари Харесай

Взрив погубва живота на един от героите в Откраднат живот 

Радост, болежка и равносметки в връзките на героите ще последват в новите епизоди на " Откраднат живот: Анатомия на гнева “. Един от героите ще загуби живота си при непредвиден случай, а гибелта му ще внесе промени за останалите. В кабинета на доцент Захариев ще се появи остаряла пациентка, която има основна роля в тази ситуация със зам.-министър Чакъров. След като научава, че Тони е претърпял злополука, Марио Ковачев ще замине при него, оставяйки Албена пред сериозна алтернатива. Дали лекар Войнова ще замине или ще продължи своя живот в болничното заведение, следва да разберете тази седмица.

Сестра Жекова ще стане сътрудник под прикритие. Магда ще отиде на " спийд дейтинг “, с цел да сътвори нови контакти, само че срещата ще я води към събеседник с значима информация за бъдещето на МБАЛ " Св. Кирил “. В отделението за химиотерапия Виктория ще стане очевидец на машинация, която няма да я остави безразлична. Доктор Дамянова ще ангажира доцент Банков за случая, а взаимните им старания и компания ще ги създадат по-близки от всеки път. Кая ще бъде твърдо решена да постави завършек на връзката си с Христо, с цел да даде късмет на лекар Карагьозов да се върне при фамилията си и да стартира от начало.  

" Хората бяха извънредно щастливи да ни видят на специфичната прожекция в Стара Загора. За нас също страстта беше страхотна! По-късно ни писаха в обществените мрежи, че някои от тях са пътували от Габрово и други градове особено, с цел да ни видят “, описа Наум Шопов в " На Кафе ". Актьорът и половинката му Теа Минкова споделиха най-личните и вълнуващи моменти от предлагането за брак, което се състоя неотдавна. На 28 ноември почитателите в Бургас на собствен ред ще се срещнат с актьорите по време на прожекцията в Cinema City.  

Какво ще се случи с Кая и Христо? Какви разкрития ще направи сестра Жекова? – ще научите в новите епизоди на " Откраднат живот: Анатомия на гнева “ от вторник до петък в 20:00 ч. по Нова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР