Радослава Мавродиев коментира, че е сбъднала мечтата си, но не

...
Радослава Мавродиев коментира, че е сбъднала мечтата си, но не
Коментари Харесай

Радослава Мавродиева сбъдна мечтата си, но все още не се чувства успял човек

Радослава Мавродиев разяснява, че е сбъднала фантазията си, само че не счита себе си за съумял човек. Сливналийката се срещна с управлението на общината в родния си град и показа възприятията и впечателията си след спечелването на европейската купа в тласкането на гюле.
 Браво! Радослава Мавродиева сграбчи европейска купа в Глазгоу!
Браво! Радослава Мавродиева сграбчи европейска купа в Глазгоу!

Българката изпревари с един сантиметър Кристина Шваниц

Навръх националния празник 3 март Мавродиева завоюва златото в зала на шампионата, извършен в Глазгоу (Великобритания) с персонален връх от 19.12 метра.

" Да си първенец е огромна отговорност ", сподели Мавродиева и добави, че не е била подготвена за вниманието. Тя беше посрещната топло от приятелите и съотборниците си в Сливен.

" Беше доста прочувствено съревнование ", разяснява треньорът на Мавродиева - Валентина Желязкова, която уточни, че е имало огромна конкуренция и напрежение до последния миг. " Вдигнахме доста летвата, към този момент сме измежду огромните ", добави тя.
 Снимка 410113
Източник:

Победата е била толкоз непредвидена, че те не са били готови и не са носили българския народен байрак. Получили са българския трикольор от човек от публиката. Изживяването е било неповторимо и поради успеха точно на Националния празник.

Мавродиева получи 5 хиляди лв. от община Сливен. Те бяха връчени от кмета Стефан Радев, който и пожела международна купа и бъдещи триумфи. Радев изрази вяра, че този триумф ще бъде подтик за повече деца от Сливен да спортуват.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР