Радослав Василев е национал на България, той е преминал през

...
Радослав Василев е национал на България, той е преминал през
Коментари Харесай

Ради Василев: Професионализмът в Арда е на много високо ниво

Радослав Василев е национал на България, той е минал през безусловно всички възрастови групи на националния тим.

Преди да облече екипа на Арда, Димитров е играл за Черно море,Славия, Рединг, Любимец, Септември и гръцкия Алки. Играе на поста централен нападател и е висок 188см.

Няколко дни преди първия исторически мач на Арда в Първа лига, той даде изявление за уеб страницата на ПФК Арда.

- Ради здравей, добре пристигнал в Арда. Ти си към този момент 10 дни тук, съумя ли да се усетиш атмосферата към този момент?
- Здравейте, както казахте към този момент близо 10 дни съм тук. Атмосферата е отлична, изискванията за работа са на доста високо равнище. Повечето момчета ги познавам, по този начин, че с акомодацията няма да имам проблем. Най-важното е, че организацията в тима е на високо равнище и е прелестно да се работи.

- Какво те накара да избереш Арда?
- Именно това, че тук професионализмът е на доста високо равнище, аз имам другари в тима и те тъкмо това ми споделиха. Не скърбя, че избрах Арда.

- С кой от футболистите си най- непосредствен?
- По принцип от новите момчета с Ивайло Димитров и Емил Мартинов сме играли дружно в Славия. С Коконов, Марчев, с Пламен Крумов сме играли, също с Иван Караджов.

- Това, че си играл с тях ще ти помогне ли по-бързо да се адаптираш и както се споделя си знаете тайните ходове?
- Мисля, че ще ми помогне. В тима има много нови играчи, както се споделя тимът е напълно нов, сигурно ще ни би трябвало малко време с цел да се напаснем, да разберем какви са условията на треньора.
Клишето, че тим не се прави за ден или два, това ще изиска малко време и нещата ще се получат.

- Какво друго ще изисква от теб Стамен Белчев, с изключение на да вкарваш голове?
- Няма да влизам в елементи какво тъкмо желае от мен. Допада ми философията за футбол, която развива старши треньорът, по този начин, че всичко ще е ок.

- Преди да стартираме изявлението ти сподели, че малко игрища в България имат такива зали за конференции, и като цяло целият стадион е съвършен.
- Точно това, което споделих, че тук организационно хората се пробват да вършат нещата, както би трябвало да бъдат.

- Предстои исторически първи мач за Арда в Първа лига, ти ставаш част от историята на този клуб. Това несъмнено ви задължава всички.
- Да в действителност ще е доста забавно. Надявам се да зарадваме всички почитатели на тима и да победим в събота. Всички споделят, че стадионът ще е цялостен и ще е огромна страст.

- Какво би споделил на почитателите, освен това за теб.
- Ще им кажа, че ще се разпределям на 100 % във всеки мач, а какво ще се получи ще забележим.

- След като продължаваш своята кариера в България, очакваш ли да бъдеш видян от националния селекционер.
- Старая се да не мисля за такива работи, съсредоточен съм напълно към играта си в Арда. Ако демонстрирам положителни игри, националният селекционер сигурно ще ме забележи, тъй като гледа всички мачове. От мен си зависи напълно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР