Радослав Панталеев бе един от тримата българи, стигнали до златен

...
Радослав Панталеев бе един от тримата българи, стигнали до златен
Коментари Харесай

Радослав Панталеев: Вярвам, че ще взема олимпийска квота

Радослав Панталеев бе един от тримата българи, стигнали до златен орден на Купа “Странджа”, без да се бият във край. Съперникът му се отхвърли заради вирусно заболяване и по този метод той стигна до върха в категория до 91 кг.

“По принцип тъпо за публиката, която е пристигнала да ни поддържа, тъй като няма да има българско присъединяване. Аз съм приключил работата си, нямам виновност за това, че противника не се качва на кръга. Доволен съм от шампионата, имах някоко трудности, които ме затрудняваха, само че стиснах зъби и реализирах каквото трябваше”, съобщи той пред Sportal TV .

“Конкуренцията тук постоянно е била мощна. В моята категория имаше над 20 индивида. Винаги е мощна. Повечето хора, които са фенове и не схващат толкоз ще кажат, че е в нас повода. За тях ме е гняв, тъй като са пристигнали да гледат и да ни подкрепят”, добави първенецът.

“От 1 февруари почваме на Белмекен, след това няколко седмици в Англия, би трябвало да се готвим старателно и да влезем във форма за олимпийската подготовка. Вярвам, че ще взема квота”, заключи Панталеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР