Радослав Кузманов е от Велико Търново, но от години живее

...
Радослав Кузманов е от Велико Търново, но от години живее
Коментари Харесай

И момчето с розовия халат се изказа за Ергенът, има много възмутени

Радослав Кузманов е от Велико Търново, само че от години живее в София. Става известен като " индивидът с халата " или Epic Bath Guy. Това е един от профилите в Instagram и Фейсбук, които носят развлечение и дневна доза самоирония, когато се припознаеш в надписа на плаката му.

Мъж по розов халат се снима на публични места, до момента в който държи постер с надпис. Понякога тези надписи са занимателен метод да погледнем на някои истини от живота под формата на " митинг “. 

Зад профила стои изобретателната фигура на Радослав Кузманов. Към момента младият мъж има над хиляди почитатели в обществените мрежи. Сега не пропусна да изкаже мнението си и за най-коментираното сега предаване у нас:

" Повечето дами в " Ергенът " са повода да има толкоз доста ергени ", счита Радо. Публикацията му безусловно възпламени мрежата, предизвиквайки вълна от мнения, много от които несъгласни с написаното.

" Айде бе! Те пък мъжете (в България), тъй като всичките са толкоз свестни, дай да хулим дамите и да си вършим заключения от някаква НЕпредставителна извадка... ", гласи единствено един от тях. Не липсват обаче и такива, които са изцяло съгласни с поста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР