Радослав Бимбалов е основател и управител на рекламна агенция. Има

...
Радослав Бимбалов е основател и управител на рекламна агенция. Има
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Кремълският слугинаж твърди, че изстреляните ракети в Полша са украински

Радослав Бимбалов е създател и шеф на рекламна организация. Има дейна гражданска позиция по основни за обществото ни тематики. Във Facebook той сподели, че схваща тези, които обслужват съветски ползи за какво повтарят, че падналите в Полша ракети са изстреляни от Украйна.

 

Ето текстът на неговата обява:

 

Целокупният кремълски слугинаж, мъгляв в потен боязън, се надпреварва да подскача тази заран от неспокойствие и да вика „ видяхте ли, видяхте ли, падналите в Полша ракети са изстреляни от украинците!! “

Разбирам ги. От една страна това успокоява бълхите в съвестта им. От друга – това е методът, по който са дресирани да разсъждават.

По безусловно същият метод са ги обучили да разясняват събитията в Украйна от преди 8 години. Видите ли – и тогава виновността била на украинците, а не на руснаците, които си присвоиха непознато парче територия и въоръжаваха паравоенни групировки в прилежаща държава…

Вчера алената войска размята безсистемно към Украйна СТОТИНА ракети, с цел да убива или обрича на мраз и мрак хиляди почтени хора.
А вие, драги лъжеприказчици, колкото и да крещите - няма да спрете истината. Тя ще барабани по изтънелите ви тъпанчета.

Миналата вечер още веднъж в своя профил Бимбалов написа, че се надява новината за падналите ракети в Полша да се окаже подправена: " Иска ти се да не е правилно, че две инцидентни съветски бомби са паднали в Полша. Само че бомбите през днешния ден не са били две, а СТО. Падали са на всички места в Украйна. Буквално. "

Бимбалов разкритикува Русия като споделя: " Даваш ли си сметка, че светът е с настръхнала четина поради една терористична страна, която хвърля ракетите с шепи? Това не са инцидентни, изпуснати сред пръстите бомби. Русия сее гибел с лекотата на невъзмутим палач. Не знам какъв би трябвало да си в случай че намираш опрощение за това. Наистина. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР