Радослав Байчев е един от най-добрите футболисти в лидера на

...
Радослав Байчев е един от най-добрите футболисти в лидера на
Коментари Харесай

Радослав Байчев: Организацията в Созопол е на много професионално ниво

Радослав Байчев е един от най-хубавите футболисти в водача на Югоизточната Трета лига Созопол и несъмнено има сериозен принос за положителното показване на тима. В момента той към момента се намира в курортния град, само че се чака скоро да се прибере в родния си Велико Търново.

В изявление пред Football24.bg крилото призна, че не е попадал в тим, в който е получавал толкоз огромно почитание и е впечатлен от този факт.

Той също сподели, че опитният Петър Кюмюрджиев е образец за него. Бившият футболист на Локо (Пловдив) наближава 40-те, само че все пак показва извънреден професионализъм.

Първоначално започнахме диалога с някогашния футболист на Етър и Севлиево с най-неприятната обстановка в страната ни все още, а точно коронавирусната зараза.

Поради нея спорт няма да има още дълго време, само че крилото не пропусна да окуражи хората и да им каже, че всичко ще бъде наред.

" Да ви кажа почтено към този момент не чета толкоз новините към този ковид, тъй като се основава една огромна нервност и е цялостно и с всякакви подправени материали. Наистина има проблем и футболът не инцидентно е спрян. Но и след най-големия дъжд изгрява слънце. Искам да успокоя хората да не се паникьосват. Всичко ще бъде наред. Нека да бъдат здрави, да съблюдават всички правила и да не се тормозят ненужно ", разяснява крилото пред нашата медия.

" Моите родители са в Австрия. Баща ми е известно име - Мирослав Байчев. Играл е в Етър и Левски. Чуваме се непрекъснато с тях, там също го има този проблем с ковид. И там нещата са като тук под надзор. Родителите ми не излизат на открито, стоят си по домовете. Мерките на всички места са доста строги и си мисля, че това нещо ще отмине скоро ".

" В момента на всички ни е мъчно. В Созопол съм към момента и изпитвам големи усложнения да се прибера до Велико Търново. Надявам се обаче през днешния ден това да се случи. Няма превоз, трябват заявления, въобще обстановката е много затегната ".

" По мое мнение в случай че няма още дълго време опция за футбол е по-добре сезонът да завърши и моментното класиране да остане непрекъснато. Ако може да се играе скоро футбол, тогава ще е супер да се възобнови. Тези паузи и тази неизясненост обаче са пагубни финансово за тимовете ".

" Ние в Созопол сме аматьорски тим единствено на хартия. Тук всичко е професионално равнище. Организацията е извънредно добра. Не съм получавал сходно отношение и почитание в нито един различен тим. Треньорът, шефът, съотборниците - всички те са страхотни и гледат да ти оказват помощ постоянно ".

" Имаме проект от треньорите по какъв начин да се приготвяме сега, защото не се водят тренировки и като цяло всички момчета са си по домовете ".

" По мое мнение ние сме най-хубавият тим в Югоизточната Трета лига, не желая да наскърбявам никого. Мисля, че като цяло се представяме най-силно и класирането приказва за това ".

" Моите упоритости сега са постепенни. Исках да заиграя в в действителност добре проведен тим с упоритости, а в този момент основната ми цел е да играя със Созопол във Втора лига ".

" Баща ми е ставал първенец с Етър и Левски и сигурно няма по какъв начин да реализира неговите триумфи, само че с доста непримиримост и здрав труд мисля, че и аз мога да реализира към момента нещо във футбола ".

" В България годините нямат кой знае какво значение. Сами виждате, че има футболисти на по 40 години в Първа лига, които играят ".

" За мен образец за подражателство в Созопол е Петър Кюмюрджиев, който на 37 години е същински експерт. Ние по-младите футболисти би трябвало да се учим от такива играчи като него, които са подготвени да ни дадат добър образец. Уважения към Георги Какалов и Петър Димитров също по този начин, които също са създали съществени неща във футбола, както и към Мирослав Иванов - Деко ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР