Радомир Миланов е новият управляващ директор на SAP България, съобщиха

...
Радомир Миланов е новият управляващ директор на SAP България, съобщиха
Коментари Харесай

Радомир Миланов е новият управляващ директор на SAP България

Радомир Миланов е новият ръководещ шеф на SAP България, оповестиха от компанията. Той поема поста от Румяна Тренчева, която неотдавна зае нова управителна позиция в района, и ще ръководи комерсиалните действия на SAP в България.

Миланов е част от управителния екип в локалния офис на SAP от три години и извършва ролята на шеф през последните 4 месеца до актуалното му непрекъснатото предопределение на тази позиция от 1 август. Той ще продължи да рапортува непосредствено на Грегор Потокар, изпълнителен шеф за Югоизточна Европа на SAP.

Новият ръководещ шеф работи над 11 години в IBM, като през този интервал заема разнообразни местни и интернационалните управнически постове. Доскоро бе на позицията търговски шеф в SAP България и дава отговор за продажбите и бизнес тактиката на SAP в секторите банки, финанси и обезпечаване, енергетика, комунални услуги и телекомуникации у нас, както и за построяването, ръководството, развиването и разширението на партньорската мрежа на компанията в България.

" Доказаната умелост, постигнатите високи резултати и мощната отдаденост на Радомир да прибавя стойност за клиентите го вършат най-подходящия водач, който да развие активността и бизнеса на SAP в България - основен пазар в този район ", съобщи Грегор Потокар, изпълнителен шеф на SAP за Югоизточна Европа.

Подразделението на SAP в България работи на локалния пазар към този момент повече от 19 години. SAP България е записана през декември 1999 година, а през 2002 година SAP влага в допълнение в отварянето на развоен център - SAP Labs Bulgaria. Днес, в този център работят над 800 софтуерни инженери и експерти, който работят върху новите облачни технологии, предлагани SAP.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР