Раднички (Ниш) и Партизан направиха може би най-качествения мач от

...
Раднички (Ниш) и Партизан направиха може би най-качествения мач от
Коментари Харесай

Партизан загуби точки и в Ниш

Раднички (Ниш) и Партизан направиха може би най-качествения мач от началото на сезона в Сърбия. Домакините, които се показват доста мощно и заемат второ място в класирането, поведоха с 2:0, само че късният взлом на " гробарите " докара до тъждество - 2:2.

Най-доволни от резултата сигурно са почитателите на Цървена звезда, тъй като " червено-белите " към този момент имат задатък от 7 точки пред двата си преследвача.
Шоуто в Ниш си струваше, а единствените, които не дадоха отговор на равнището на мача, бяха съдиите. Бригадата, отпред с Милорад Мажич, позволи доста неточности, като ощети и двата тима.

Домакините откриха резултата в 35-ата минута с гол с глава на Нермин Хаскич, а по-късно техен бранител спря топката с ръка пред голлинията, само че Мажич не даде дузпа за Партизан. В самото началоо на втората част Ранджелович подаде на Саша Стоянович и той на празна врата повиши на 2:0.

Партизан реагира незабавно и провежда няколко доста рискови офанзиви към вратата на домакините. В 79-ата минута Неманя Николич върна един гол с прекрасен удар отвън наказателното поле, а в 85-ата Неманя Милетич изравни.

Реферите на няколко пъти стопираха хубави офанзиви с несъществуващи засади, а създателят на гола за 2:2 Милетич трябваше да бъде изпъден за недодялан фаул, откакто към този момент имаше жълт картон.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛАМЙСТОРИ
ПРОГРАМА Суперлига 10 кръг, неделя 30 септември  Раднички (Ниш) 2:2краен резулат  Партизан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР