Радиото е сред задължителните характеристики на автомобила. Но какво точно

...
Радиото е сред задължителните характеристики на автомобила. Но какво точно
Коментари Харесай

Авторадиото е основният източник за новини и музика на път

Радиото е измежду наложителните характерности на автомобила. Но какво тъкмо прави аудиоразвлеченията толкоз значима част от пътуването в трафика? Независимо дали вести, музикален стрийминг или радио възпроизвеждане - верният тон може да трансформира всяко турне в доста специфичен миг и да накара времето за пътешестване да отлети бързо.

Но акустичният съпровод оказва помощ освен против скуката по време на шофиране - сигурността на пътя също може да се възползва от него. Това излиза наяве от настоящо изследване на веригата бензиностанции HEM на тематика " аудио развлечение в колата ", в което 1029 души на възраст над 18 години са били запитани какво тъкмо се чува в колата и какво въздействие имат другите аудиоформати.

За съвсем всеки респондент (94 процента) подобаващият аудио акомпанимент е наложителен при шофиране. Музиката играе значима роля - половината от водачите (50 процента) избират да слушат личните си плейлисти, до момента в който 39 % от интервюираните се кълнат в стратегиите на радиостанциите с съвършена композиция от песни, вести и занимания.

Правилната музика може да накара водачите да се движат с цялостна скорост и да ги примами да си вършат караоке сесии. Всеки пети човек (22 процента) удостоверява това и споделя, че пее мощно, до момента в който кара. Други 19 % биха се включили най-малко посредством тананикане или свиркане, до момента в който съвсем половината от интервюираните (48 процента) се любуват вътрешно, без да го демонстрират външно.

Най-популярните музикални жанрове включват поп музика (60 процента) и най-хубавото от класациите (46 процента), следвани от шлагери (40 процента), остарели песни (36 процента), рок и метъл (36 процента). Около 23 % от интервюираните се радват на говоримо наличие, изключително при дълги пътувания. Най-популярните подкаст жанрове са вести и политика (39%), диалог и комедия (28%).

Около една трета от интервюираните (31 процента) настояват, че могат да се концентрират по-добре с акустичен съпровод, до момента в който две трети от участниците в изследването (66 процента) признават, че включването на радиото им дава опция постоянно да бъдат осведомени и по този метод да е наясно с вероятните рискове като черен лед, мощен дъжд или злополуки, с цел да са по-добре готови.

В допълнение към радиото, Bluetooth връзката също се смята за необятно публикувана аудио функционалност в автомобила. 58 % от участниците в изследването имат достъп до това. USB портовете (48 процента), AUX кабели (20 процента) и CD плейъри (37 процента) същосе смятат за практични варианти за възпроизвеждане на музика от мнозина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР