Радиочестотните Електромагнитни полета увреждат живите същества. Опасно е, вълните са

...
Радиочестотните Електромагнитни полета увреждат живите същества. Опасно е, вълните са
Коментари Харесай

Протести в Русе и в София срещу 5G мрежата

Радиочестотните Електромагнитни полета повреждат живите същества. Опасно е, вълните са с високи честоти, които работят върху клетките.

Това са посланията, излъчени на запис, който се чува по време на митинга против 5G мрежата в Русе. Протест срещу 5G мрежата имаше и в София пред постройката на Народното събрание.

Искането на протестиращите е Народното събрание да наложи мораториум върху експериментирането, построяването и въвеждането в употреба на телекомуникационно съоръжение, работещо по стандарт 5G

. Действието на тази възбрана да бъде в действие до даването на неоспорими резултати от интернационално признати eкспериментални, епидемиологични и други научни проучвания.

Те би трябвало да потвърждават липса на нездравословно биологично влияние при кратковременна и хронична експозиция от радиочестотно лъчение на 5G върху хората и природа, упорстват протестиращите.

По оценка на БГНЕС на митинга в Русе е имало 30-ина души.

В същото време в София имаше митинг пред постройката на Народното събрание със същите претенции - прекъсване на въвеждането на 5G-технологията в България. Организатор на акцията беше Национална гражданска самодейност " Стоп 5G в България ". На него имаше единствено няколко души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР