Радинела Чушева по-трудно може да не скандализира публичното пространство, отколкото

...
Радинела Чушева по-трудно може да не скандализира публичното пространство, отколкото
Коментари Харесай

Мис България залюби пенсионер

Радинела Чушева по-трудно може да не скандализира общественото пространство, в сравнение с противоположното. " Мис България " 2019 още веднъж провокира нещо ужасно в обществените мрежи, откакто сподели кой ѝ прави компания край морето.

Както стана ясно неотдавна, модифицираната миска релаксира и събира натурален витамин Д на гръцките плажове, където е в компанията на възрастното си гадже, което умерено може да ѝ бъде и дядо.


Разбира се, брюнетката без срам си показва силикона, напомпаните устни и още какви ли не корекции, а гледката накара мнозина да я засипят с отрицателни мнения във виртуалното пространство.

Бившата адреналинка от " Господари на ефира " постоянно дава отговор уклончиво на въпроса дали е обвързана. В началото твърдеше, че няма другар, след това споделяше, че е единствено 10 години по-възрастен от нея, а най-после се оказа, че спи с мъж на най-малко 65 лазарника, до момента в който тя е едвам на 24. Според осведомени, тайнственият джентълмен на Радинела се споделя Коста, занимава се със строителен бизнес и е много състоятелен, написа таблоидът " Уикенд "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР