Радинела Чушева – това е името на новата носителка на

...
Радинела Чушева – това е името на новата носителка на
Коментари Харесай

23-годишна журналистка спечели короната на Мис България 2019

Радинела Чушева – това е името на новата носителка на купата Мис България, която бе определена по време на блестяща гала в столично заведение в четвъртък вечерта.

Момичето е на 23 години, родом от София и към този момент има приключена бакалавърска степен по публицистика. В биографията си тя разполага и със стаж като адреналинка от шоуто „ Господари на ефира “. Под короната на Мис България Чушева следва да ни показа и на международния конкурс за хубост Мис Планет 2020.

Марго Купър е „ Мис България Свят 2019”

С лентата за „ Мис Глоуб - България “ пък се окичи Румяна Данаилова. Красавицата е на 20 години и е висока 175см. Завършила е Частна комерсиална гимназия във Варна, със компетентност Банково дело. В момента е студентка в Икономически университет в морската ни столица и учи „ Икономика и ръководство на търговията “. Второто място е за Стелияна Иванова от Пловдив, която ще показа България на състезанието Мис Земя, а на трето място застана Мария Попова от Асеновград.

В панела на оценяващите пък седнаха четири от носителките на купата Мис България до момента - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева, иТеодора Мудева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР