Радина Кърджилова се грижи активно за профила си в Instagram

...
Радина Кърджилова се грижи активно за профила си в Instagram
Коментари Харесай

Радина Кърджилова и как се поддържа във форма

Радина Кърджилова се грижи интензивно за профила си в Instagram - обича да ни демонстрира какво прави в свободното си време, постоянно пуска фотоси освен от работните си задължения, само че и от почивки, и от фамилни празници.

Сега, когато прекарва повече време у дома, Радина е решила да се отдаде и на едно от обичаните си занимания - спорта. И да се подреди до многото известни персони, показващи ни разнообразни тренировки, които да взаимстваме и да прилагаме на процедура.

Родната актриса обаче не ни показва упражнение, което не знаем или не сме правили, само че пък ни подсети какъв брой е мъчно и в същото време какъв брой потребно е то. Неслучайно упражнението е постоянна част от подготовката на военните и не просто стяга мускулите на торса, само че и усъвършенства цялостната устойчивост на тялото.

Говорим за планк или " дъска " - привидно просто статично упражнение, което не изисква специфични условия или екипировка, само че може с право да се похвали с огромна успеваемост.

Целта е да се задържим в тази позиция допустимо най-дълго време. Правилото е да се стартира с къси арестувания (20 секунди) и с всеки ден да усилваме времето. От опит споделяме, че това с увеличението на секундите по никакъв начин не е елементарно.

Очевидно Радина Кърджилова прави планк от много време, тъй като в мненията под фотографията си е написала, че задържа в позицията цели цели 2.30 минути. Съдейки по страхотния ѝ външен тип, не можем да кажем, че сме сюрпризирани. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР