Радина Кърджилова пак има проблеми с теглото си. Актрисата се

...
Радина Кърджилова пак има проблеми с теглото си. Актрисата се
Коментари Харесай

Радина Кърджилова плаши с визията си! Актрисата е на ръба на опасна болест

Радина Кърджилова отново има проблеми с тежестта си. Актрисата се е стопила като сламка за последните няколко месеца и безусловно плаши с типа си. Половинката на Деян Донков, която роди в средата на предходната година, е станала кожа и кости, а околните й се боят, че отново е залитнала по някоя от диетите си. В зората на кариерата си, когато снимаше в " Стъклен дом ", звездата можеше да се похвали с апетитни извивки, които се харесваха много на мъжете. Радина въобще не си правеше труда да крие тялото си и по нищо не изглеждаше да се срами от по-пищните си форми.

Откакто се загаджи с Деян Донков обаче, Кърджилова държи да е допустимо най-слаба, евентуално повлияна от неговия усет за дами. Преди години артистът бе благоприятен за топ манекенката Кристина Милева, известна с съвършените си ограничения.

Кърджилова се чувствала едра спрямо нея и по тази причина почнала да съблюдава режими, с цел да е колкото се може по-кльощава.

Още в последния сезон на " Стъклен дом " Кърджилова се стопи фрапантно с известната 90-дневна диета. Макар режимът да не включва жестоки ограничавания, Кърджилова го модифицирала дотолкоз, че хапвала единствено по няколко плода в плодовите дни, малко ядки в дните за мазнини и нищожно количество ориз във въглехидратните.

Сега през лятото пък кара само и единствено на любеница, тъй като е нискокалорична. В резултат на лишенията Радина е станала като вейка. Актрисата е свалила най-малко 8 кг, останали от интервала на бременността й.

Видът на звездата още веднъж е анорексичен, а това е причина още веднъж да я одумват, че претърпява следващите прочувствени рецесии във връзката си с Деян. С който станаха пословични поради свадите си, предават от Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР