Радина Кърджилова отново плаши с външен вид. Звездата на Народния

...
Радина Кърджилова отново плаши с външен вид. Звездата на Народния
Коментари Харесай

Радина Кърджилова гасне като Анджелина Джоли, стопи се до критичните 42 килограма

Радина Кърджилова още веднъж плаши с външен тип. Звездата на Народния спектакъл  се е стопила и наподобява като че ли е на ръба на анорексията, видя HotArena. Според близки на актрисата тя тежи едвам 42 кг.

Освен че фигурата  й се е изменила, коремът й е залепнал за гърба, и лицето на Радина е потърпевшо. Заради непрекъснатия апетит тя не може да се пребори с петната по кожата и торбичките под очите, които даже скъпата козметика не съумява да прикрие. Актрисата не е толкоз витална колкото преди, и по време на разходка със сина си Христо в центъра на София на няколко пъти стопира да си почива, само че не поради детето, а изморена от глада, видяха папараците на „ Ретро “.

 Очевидно Радина е тръгнала по стъпките на своята колежка Анджелина Джоли, която е диагностицирана  с  анорексия, храни се с кубчета лед и тежи единствено 35 кг. Преди година от раз Радина изхвърлила месото от менюто си и станала вегетарианка, а не последователно, както е здравословно. Единственото хубаво е, че е спряла алкохола, който й създаваше проблеми в персоналния живот. което не
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР