Радина Кърджилова беше нежното, красиво и естествено лице на родното

...
Радина Кърджилова беше нежното, красиво и естествено лице на родното
Коментари Харесай

Защо бе, жено?!? Нежната Радина Кърджилова си изпраска джуки!

Радина Кърджилова беше нежното, красиво и естествено лице на родното кино и спектакъл. Казваме " беше ", тъй като това завърши с тропот. Актрисата реши да се разхубави като си уголеми устните, само че вместо резултат, по-скоро се е получил недостатък.

Половинката на Деян Донков шокира всички като се появи " наджукана " в мрежата и очевидно очакваше хората да й се възхитят и поздравят. Е, нищо сходно не се случи. Болшинството от потребителите непосредствено я попитаха за какво се е окепазила по този начин и за какво желае да се трансформира в следващата излязла от конвейер женичка.

Самата Радина признала пред сътрудници, че се е стремила да направи процедурата по този начин, че хем да оформи и направи устните си по-изкусителни, хем да не й проличава и да стои естествено. Е, естествено несъмнено не стои и отдалеко проличава, че си е блъскала хиалурон. Който, на всичко от горната страна, е по този начин подложен, че не се е разлял добре, а седи на бабуни в долната й джука.

Не е ясно по какъв начин е реагирал на това Деян Донков, само че той си харесваше дамата такава, каквато е. А и не сме забелязвали да примира по маймуни с джуки като на Мара Отварачката. Дано Радина не се побърка напълно и не стартира от време на време да ги уголемява.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Деян Донков Радина Кърджилова джуки Мара Отварачката хиалурон
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР