Радина е завършила “Моден дизайн и стайлинг в Милано, сбъднала

...
Радина е завършила “Моден дизайн и стайлинг в Милано, сбъднала
Коментари Харесай

Радина Василева: D’Amore е моята същност и заряд

Радина е приключила “Моден дизайн и стайлинг ” в Милано, сбъднала е една своя фантазия и се е завърнала в България. Тук тя създава, или както тя самата споделя - „ плете ” - неповторими бижута за най-ексцентричните девойки. Вижте какво още ни описа за себе си и това, което обожава да работи.

Коя е Радина Василева?

Странна птица с бохемска душа... Творяща, обичаща... и с рози по „ крилата ”.

Как избра да станеш дизайнер на бижута и аксесоари?

Не мисля, че съм избирала... Просто едно естествено продължение на творчеството ми, още нещо, върху което боготворя да работя... а с изключение на, че по този начин показвам някаква моя позиция, давам опция и на останалите да се себеизразяват посредством акценти във визията, което е отлично.

Какво ти дава D`Amore?

D’Amore – това е моята същина и заряд. Макар и напълно инцидентно други да ме „ кръстиха ” по този начин, с времето псевдонимът стана неразделна част от мен.

Защо избра да се върнеш в България, вместо да останеш да твориш в Италия?


Просто по този начин почувствах нещата. Много хора не съумяват да проумеят избора ми... само че престоят ми на открито, в действителност, разсъни в мен един родолюбец. Реших, че е редно да опитвам да се развъртвам в родината... Винаги мога да отпътува още веднъж. Всеки може. Но доста ми се желае от ден на ден хора да се връщат, а не да отпътуват.

Къде може да те открие човек?


В последно време се „ нареждах ” в родния ми град – Разград, където се намира и ателието ми „ Арт Студио ДАМОРЕ ”. Мои неща могат да се открият и в BohoChik House – Варна и София.

А в онлайн пространството съм ето тук: www.redamore.com

Майчинството за теб е...

Смисълът, силата, животът и любовта!

Вдъхновението идва, когато...


Вдъхновението е всесилно... Промъква се в късите сънища, в тишината, в диалозите с другари, в безмълвните разходки... идва непринудено и безусловно ме завладява ;)

Като дребна мечтаеше да...


Мечтаех... да се кача на Айфеловата кула, да приказвам френски, да бъда дизайнер... и да прибера вкъщи всички бездомни животни...

Е, остава ми да си направя подслон за кучета и котки... и работя по въпроса:)

За какво още не си подготвена през днешния ден?

За една голяма част от действителността.

Най-щастлива си, когато...


Когато прегърна сина си и за момент затворя очи. Когато стъпвам боса по тревата. Когато посрещам утрото с хубаво кафе и усмивката на обичаните ми хора. Когато създавам.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР