Радина Червенова може и отдавна вече да не живее с

...
Радина Червенова може и отдавна вече да не живее с
Коментари Харесай

Радина Червенова посреща нов зет

Радина Червенова може и от дълго време към този момент да не живее с мъжа си Коко Каменаров, само че пък посрещна нов мъж в фамилията си – бъдещия си шурей Яким. Момчето се е сгодило преди дни за дребната щерка на телевизионната легенда – Анастасия. Това разкри Червенова в новия си ефир – предаването „ Преди обед ” на Би Ти Ви.

На 6 септември – Денят на Съединението, тя бе показана на феновете като едно от лицата на шоуто. Запитана дали е вярна клюката, че е разведена с Коко, водещата отговори: „ Това е минало, вчерашна вест.

Хубавото е, че през вчерашния ден се сгоди най-малката ми щерка – Анастасия,
за човек, който познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго. В фамилията има щастлива вест! “. След думите й в студиото влязоха двете й дъщери – огромната Десислава и дребната Анастасия. Тя описа за бъдещия си брачен партньор: „ Яким е мъдрец. Родителите ни се познават от доста от дълго време. Ние с него се запознахме в 9-и клас. Ученическа обич, която мина през малко спирания и събирания. Когато оповестих на татко ми – Коко Каменаров, за годежа, той се разплака. Беше толкоз благ! ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР