Радина Червенова, когато се появи за пръв път в ефир

...
Радина Червенова, когато се появи за пръв път в ефир
Коментари Харесай

Радина Червенова проговори за тежката болест и голямата промяна

 Радина Червенова, когато се появи за пръв път в ефир след близо 2-годишно неявяване. Тя избра да приказва за новото начало в живота си пред колежката си от Българска национална телевизия Люба Пашова, въпреки единствено доскоро повече от месец Червенова да напусна непринудено колектива на малкия екран.

Легендарната говорителка показа, че през цялата ѝ кариера не ѝ се е случвало да не стъпва на " Сан Стефано “ 29 толкоз дълго време. Връщайки се обаче, се почувствала като вкъщи, а всички сътрудници – от операторите, през гримьорите, та чак до хигиенистките, я посрещнали със сълзи на очи. Пред колежката си Люба Червенова показа, че решението ѝ да приключи контракта си с Българска национална телевизия било мъчно, само че изцяло осъзнато.

" Много обичам Българска национална телевизия, доста обичам специалността си, доста обичам хората, които работят тук. Не съм си тръгнала разочарована, афектирана. Смятам, че съм си тръгнала в точния момент. Не дотук завърши животът ми. Просто разтварям нова страница. Не съм човек, който няма да прави нищо, тъй като не съм научена по този начин. Очаквам нещо друго, нещо ново, нещо, което ми е забавно и ще ми донесе същия адреналин, в случай че не и повече, като този, който съм имала до в този момент “, показа съвсем през сълзи Радина.

До коренната смяна в живота я завела заболяването, с която тихомълком се оправи. Радина признава, че тежката диагноза – рак на гърдата, с която се сблъскала преди година, трансформирала отношението ѝ не толкоз към света, а към самата себе си.

" Преди 1 година доктор Среткова ми сподели, че единствено след година ще видя по какъв начин ще се обърне всичко, по какъв начин ще се промени животът и по какъв начин ще си трансформира мисленето. Аз тогава споделих - по какъв начин става това нещо? Аз толкоз години съм този човек, по какъв начин ще се трансформира? Не знам по какъв начин става, само че тази смяна не може да се изясни с думи. Тя е възприятие. Само който е минал по този път, може да го разбере “, откровена бе новинарката, която през днешния ден твърди, че обича и себе си, и околните си повече.

" Благодарна съм на Коко, че беше до мен. Да живееш в естетика с един човек повече от 20 години, значи, че има нещо, което доста надълбоко ви свързва. Щастлив човек съм, че ми се случва това. Далеч съм от мисълта, че всичко е цветя и рози. Но шансът да имам това семейство, да имам тъкмо този човек до себе си, е нещо, за което съм доста признателна, тъй като някои хора цялостен живот не могат да срещнат подобен човек “, прибавя Червенова.

Тя признава, че живее пълноценно. Наскоро се завърнала от посещение при най-голямата си щерка Деси и внучето си в Швейцария, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР