Радина Червенова е простила на неверния си съпруг Коко Каменаров

...
Радина Червенова е простила на неверния си съпруг Коко Каменаров
Коментари Харесай

Радина Червенова: Дадох последен шанс на Коко след поредната изневяра!

Радина Червенова е дала прошка на погрешния си брачен партньор Коко Каменаров връзката с близначката на Гергана Паси Михаела Калайджиева (снимка в галерията), като му е дала финален късмет, научи HotArena.

Радина и Коко се разделиха най-изненадващото при започване на тази година поради него в забежката му с  бизнесдамата, която е началник на „ Теленор “,  а през 2014 година роди наследник на предприемача Борислав Дионисиев. Коко и Михаела поддръжка извънбрачна паралелна връзка най-малко година , даже не се криели и нееднократно били забелязвани в сантиментални заведения за хранене хваната за ръце.

Радина се затваря очите дълго време, само че при започване на годината посъветвала Коко да реши с кого би се чувствал същински благополучен. Събрала си багажа и отпътувала при щерка си Десислава в Швейцария. По време на раздялата двамата запазили положителния звук и продължавали да се чуват по телефона. Бившият началник на Българска национална телевизия направил няколко опита да си я върне, до момента в който най-сетне не отпътувал при нея, с цел да и изиска да й изиска амнистия персонално. Той дал дума че връзката му с Михаела Калайджиева към този момент е в предишното, и признал, че до момента в който са били разграничени, осъзнал, че Радина е неговата огромна обич. Затова и някогашната водеща на „ По света и у нас “ решила да му даде финален късмет и да си затвори очите за забежката.

Двамата се събрали при започване на юни и в този момент се носят на крилете на любовта, преоткрили още веднъж възприятията си, издават техни близки пред „ Галерия “. Освен това те имат и общ бизнес, обвързван с медийни съвещания и реклама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР