"Радикалният ислям трябва да се криминализира и това трябва да

...
"Радикалният ислям трябва да се криминализира и това трябва да
Коментари Харесай

ВМРО: Радикалният ислям трябва да се криминализира в кратки срокове

"Радикалният ислям би трябвало да се криминализира и това би трябвало да стане в къси периоди. Строги ограничения и надзор - това е методът да защитим България ", се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация, публикувана до медиите.

"Днес страна след страна пада жертва на дейностите на отрочетата от първата вълна мигранти, които се оказаха гробокопачите на Европа. Атентат след атентат. Дори Виена - културната столица на Европа, която беше пощадена до през вчерашния ден, през днешния ден към този момент е поругана ", се акцентира в текста.

Според Вътрешна македонска революционна организация така наречен интеграция на мигрантите в Европа публично се е провалила.

От организацията за следващ път декларират безапелационната си позиция, че бъдещето на Европейски Съюз би трябвало да е Европа на отечествата и нациите, а не Европа на "извратения неолиберализъм ".

"И за следващ път ние от Вътрешна македонска революционна организация заявяваме, че за нас Европа е люлката на актуалната цивилизация. За нас християнството е и би трябвало да остане водеща и моралополагаща вяра на Стария континент. И всевъзможни опити да ни се натрапват религиозно, етнически и полово разнообразни общности от обичайните за главната в континента вяра и диаспора, а и за националната ни еднаквост е неприемливо ", се показва в текста.

От Вътрешна македонска революционна организация допълват още, че у нас християни и мюсюлмани живеят в мир, България е образец за религиозна и етническа приемливост.

"Поради всички тези аргументи ние заявяваме изрично, че тъкмо през днешния ден и в този момент е моментът всеки политик, всяко държавно управление в границите на Европейски Съюз да съобщи своята решителност в битката с радикализма и да се откаже от лицемерието във връзка с измислената "нова " приемливост ", пишат от организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР