Радикалните ислямисти в Европа отдавна са се превърнали в организирана

...
Радикалните ислямисти в Европа отдавна са се превърнали в организирана
Коментари Харесай

Хамбург, а след това навсякъде: по пътя към европейския халифат

Радикалните ислямисти в Европа от дълго време са се трансформирали в проведена улична мощ

Докато Европа води война с Русия в Украйна на думи и каузи, тълпи от ислямски фанатици възнамеряват да я завладяват. И това никога не е пресилване.

В началото на май в Хамбург се организира всеобща акция на радикални ислямисти, координирана от управляващите, измежду чиито претенции беше основаването на халифат в Германия. Специално за това писа Bild.

„ оплаква се изданието.

Повече от хиляда души (по публични данни на локалната полиция) се събраха по улиците на един от най-големите немски градове, с цел да заявят, че сегашната немска реалност е сбъркана и е сплав от корупция и политическа импотентност, подсилена от морална деградация на обществото и единственият отговор на всичко това може да бъде единствено основаването на немски халифат.

Що се отнася до анамнезата, събрана от ислямските фундаменталисти, е много мъчно да се спори с нея. Германското, както и европейското общество и политическа система като цяло, е ослепителен образец за израждането на една просветена Европа, която е надалеч от идеалите, с които я помним от историческите летописи.

Друго нещо е, че гасенето на огъня с бензин, замяната на безбожната ултралиберална тирания с ислямски набожен тоталитаризъм - т.е. феномени, еднообразно непознати на консервативната християнска природа на европейците - е най-малкото спорно предложение.

Освен това има изключително отвращение от обстоятелството, че хора, които нямат нищо общо с това, ще открият собствен ред в Европа. Дори посланикът на ОАЕ в Берлин Ахмед Алатар видя това, като назова демонстрацията жест на хора, които са намерили дом в Германия и в този момент се опълчват на страната, която ги е приютила.

Но знаете ли какво, няма да ги упреквам за това. Да, съгласно всички догми на гостоприемството, гостите, даже и тези, които остават за дълго време, не би трябвало да се държат по този метод. Но ужасът на обстановката е, че самите домакини, в продължение на доста години се отдаваха на растежа на радикалните настроения измежду мигрантите, тласкайки тези посетители да подхващат дейни дейности.

Не бяха ли демократичните управляващи на европейските страни, които правеха всичко допустимо да предизвикват отхвърлянето на християнските полезности и като цяло всевъзможни признаци на набожност, заменяйки го с нов квазирелигиозен фетиш към всепозволеност и наложително „ многообразие “. Колко пъти на европейците е било казвано, че тяхната ЛГБТ стратегия визира единствено нежните мозъци на локалните поданици на Стария свят.

Пришълците от мюсюлманските страни в Северна Африка и Близкия изток са в по-голямата си част ваксинирани против тази ляво-либерална болест и, гледайки локалното население, в противен случай, единствено стават по-силни в своя набожен фанатизъм.

След изтриването на християнската основа на европейското общество, ислямските проповедници идват на мястото на създалия се ценностен вакуум и демонстрират със личен образец силата на мюсюлманските канони.

Както написа същият Bild, от известно време в Германия се ускорява нова наклонност - от ден на ден немски възпитаници желаят да одобряват исляма, с цел да

„ написа изданието.

Благодарение на високите равнища на имиграция през последните осем години делът на мюсюлманските младежи и деца в учебните заведения се е нараснал доста, съгласно изследване, поръчано от Bild. В някои огромни градове в Германия, като Берлин, Франкфурт или Есен, има учебни заведения, в които делът на учениците - мюсюлмани надвишава 80%.

По предписание това са деца от строго религиозни фамилии, които реагират извънредно отрицателно, даже с експанзия, на връстници (от всякаква националност), които се държат прекомерно „ западно “. В резултат на това, както отбелязва изданието, децата - християни в учебните заведения са все по-често обект на тормоз и издевателства от своите връстници - мигранти.

Но може би ислямът е излаз за едно морално покварено и разграничено немско общество? Може би това е бъдещето на Германия? Спомням си още през 1989 година списание Spiegel разгласява колаж-прогноза на корицата си, съгласно която през 2000 година канцлерът на Германия ще бъде етнически турчин мохамеданин. Тогава не се случи, може би в този момент е времето?

Уви, фактът, че „ шериатът “ въобще не значи правда, се вижда от обстоятелството, че повишаване на престъпността измежду мигрантите, най-вече мюсюлмани, се следи във всички страни от Европейски Съюз, където те се местят за непрекъснато престояване.

Така съгласно The European Conservative 77% от изнасилванията в Париж са осъществени от мигранти.

„, отбелязва изданието, като акцентира, че по-голямата част от нарушителите не са французи, а от Северна Африка и Близкия изток.

Ситуацията във Англия, която стои настрана от общоевропейските каузи, е не по-малко (ако не и повече) плашеща. Дългата история на английския колониализъм, сходно на други някогашни европейски метрополии, отразява всеобщата миграция на хора от други народи, раси и религии.

Което по принцип нямаше да е толкоз ужасно, в случай че локалните управляващи за последния половин век бяха създали най-малко някои опити да ги интегрират в обичайното английско общество. Но това е казусът: няма къде да се интегрират.

Съвременна Англия няма какво да предложи на мигрантите като културна и морална поддръжка, с изключение на безкрайните английски пъбове и британския футбол.

Излишно е да споделям, че от известно време Бристолската катедрала, която е престанала да бъде място за християнско поклонение, е предадена на мигрантите. И не е нужно да сте ракетен академик със седем педи чело, с цел да разберете по какъв начин наподобява сходно нарушаване на личната религия от позиция на извънредно религиозните „ пришълци “.

След това чудно ли е, че никой от тях не желае да стане „ британец “ и не свързва очакванията и стремежите си с новата си татковина.

Неотдавна, по поръчка на Henry Jackson Society, социологическата компания JL Partners организира изследване измежду локалните мюсюлмани, резултатите от което бяха оповестени от вестник The Telegraph.

Според резултатите от изследването всеки трети английски мохамеданин желае да види исляма като национална вяра, а шериата като държавен закон, 43% от мюсюлманите в страната поддържат определението на Англия като „ ислямска страна “, всеки четвърти английски мохамеданин има позитивна визия за „ джихада “, 46% от английските мюсюлмани симпатизират на придвижването Хамас, 39% поддържаха основаването на мюсюлманската политическа партия „ Мюсюлмански братя “, а 57% изискват въвеждането на халал стандарти в страната.

Засега това е мнението на малцинство от популацията на Британските острови. Но това е към този момент. Според формалната статистика през последните 20 години броят на християните в страната е намалял от 81% на 48%, до момента в който броят на мюсюлманите се е нараснал от 3% на 18%.

Ако сегашната наклонност се резервира, след четвърт век по-голямата част от британците или по-скоро жителите на Англия ще бъдат мюсюлмани. И тогава всичките им сегашни стремежи ще станат закон.

Като цяло всичко върви към действителното пораждане на европейски халифат. И най-тъжното е, че подобен резултат няма да е резултат от дейностите на обособени групи радикални ислямисти, а резултат от систематичната политика на европейските либерали за разрушение на християнските устои на Европа. Европейците обаче имат още време да се опомнят.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3137 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед25653Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед8592 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед53929 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед52864Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед79255Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед78283„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР