Радикализацията е част от тактиката на протестите. Това заяви психологът

...
Радикализацията е част от тактиката на протестите. Това заяви психологът
Коментари Харесай

Психологът Росен Йорданов очаква протестът да се радикализира

Радикализацията е част от тактиката на митингите. Това съобщи психологът Росен Йорданов в утринния блок на Българска национална телевизия.
Той не вижда мотив за полярни отзиви и версии с премахването на палатките на протестиращите, а полицията просто си свършила работата. Правото на митинг не би трябвало да се компрометира с правото на другите жители, даде да се разбере Йорданов.

По думите му дребните разногласия са непотребни, а протестиращите щели да намерят по-интелигентен метод да стачкуват. Протестиращите са доста пъстри, а митингът е нещо доста по-голямо, разяснява психологът и даде образец с огромните митинги през 90-те години.

Протестът се промени - той стартира непринудено и се появиха хора от силови групировки, уточни Росен Йорданов.

" Психично здравият човек съумява да реализира задачите, до момента в който психологично болният човек не съумява да реализира задачите си. Ефективният човек управлява нещата на изборите ", проучва обстановката на митингите Йорданов. Според него сега протестиращите следват линията на психологично болен човек, които не съумяват да реализират задачите си.

Протестът не е еднороден, тъй като в протестиращите влизат разнообразни хора и групи. Има хора с тъмни ползи, уточни Йорданов и добави, че когато се стигне до експанзия е симптом на изтощение и боязън.

Реалната смяна се случва на изборите, а всеки, който се пробва да направи митинга на две, ни лъже.

Йорданов регистрира, че държанието на премиера Бойко Борисов е много несъответстващо, а президентът Румен Радев имал подправено държание за напредък.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР