“Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите…”

...
“Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите…”
Коментари Харесай

Колтуклиева: Радев безотказно води българския народ към втора Виденова зима

“Радев застана до своя народ, когато народът излезе на площадите…” Така уважаваната от мен журналистка и майка на депутата от Българска социалистическа партия Крум Зарков, Анна Заркова, популяризира претендента за втори мандат, в чийто Имициативен комитет е заместничка на психиатърката доктор Гълъбова. Щеше да е хубаво, в случай че беше правилно. Обаче не е. Лъжа е. " Това разяснява на страницата си във Facebook журналистката Соня Колтуклиева.

Румен Радев излезе на площада, когато прокурори влезнаха в президентството, с цел да потърсят материали по обвиняване против негов консултант. Президентът подвигна пестник и изкрещя: “Мутри, вън!”, изплашен да няма последици за него самия, напомня тя.

Година по-късно прокурори влезнаха в канцлерството на Австрия; канцлерът Себастиан Курц подаде оставка, с цел да не пречи на следствието. Румен Радев не излезе на площада, когато дни наред под неговите прозорци стачкуваха служащите от ЕМКО и “Дунарит”, застрашени да станат жертва на рейдърство и да изгубят работата си, показва още Колтуклиева.

Тя напомни още, че Радев не излезе на площада при нито един митинг на хора, отстояващи професионалните си ползи, борещи се за обществена правдивост.

Румен Радев не излезе на площада и през днешния ден, когато стачкуват служащите от пътното строителство, които са блокирали центъра на столицата с тежкотоварни машини. Не са невидими, не са…

ПРОТЕСТИ ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА, това са митингите на Румен Радев. Другите не го интересуват.

ИСКАШЕ ДА УПРАВЛЯВА - УПРАВЛЯВА! И самоотвержено, несъмнено, абсолютно и безотказно Румен Радев води българския народ към втора Виденова зима.

Ние, оживелите от първата Виденова зима на партията, издигнала Румен Радев за президент през 2016 година, ви предизвестяваме - може да стане ужасно през 2022 година.

Хора, бдете! И не се лъжете по подправените герои, приканва журналистката.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР