Радев каза още, че гледа от мотивите на опозицията за

...
Радев каза още, че гледа от мотивите на опозицията за
Коментари Харесай

Няма Прошка! В Мвр Ще Хвърчат Оставки След Колосалната Издънка С Пелов!

Радев сподели още, че гледа от претекстовете на опозицията за настояването на оставки и ги употребява, с цел да се поправи. Самият той е безапелационен, че не вижда нещо, с което не се оправя.

Виж ощеБотьо Ботев: Министерство на вътрешните работи позволи съществени неточности по случая " Пелов "

Вътрешният министър не влезе в детайлности по случая с Пелов и проблемите с полицията в Ботевград, с цел да не дава сведения за работата на Министерство на вътрешните работи до момента в който на открито има още един дезертьор. Но проблеми в града има, тъй като хората са се страхували да уведомят управляващите за Пелов.

" Заплати увеличихме, облекла, бензин, питах ги какво те дават в регионалната дирекция и от какво имат потребност. Те изброиха няколко неща, които незабавно ще направя ", сподели Радев.

Набелязани са 4 ограничения за Ботевград, а казусът " Пелов " е бил капката, преляла чашата и показала, че в града има незадоволителна сигурност и незадоволително доверие към полицията.

Радев отхвърли да уточни дали убитият Марио Панчев е бил сътрудник на Министерство на вътрешните работи. Твърдението съобщи Румен Петков от преди дни и министърът съобщи, че не трябва да се споделя дали човек е бил или не, даже и да е мъртъв.

По мотив вота на съмнение за бранш " Сигурност " той съобщи, че това е работата на опозицията, а в случай че са прави за вота - той ще мине. " Считам, че определената посока е вярна. За една година не мога да оправя всичко ", сподели той и даде образци с положителната работа по границата и намалелите отвличания.

Проблем основават телефонните измамници, сподели още Радев - местят се, мъчно ги разкриваме, изобретателни са. Министърът изрази учудване, че жертвите се лъжат и не се свързват с околните си при сходни измами. Според него очевидно доверието към полицията се е нараснало, щом хората дават пари по схемата на измамниците, че оказват помощ в полицейско следствие.

Опасното запазване на муниции в завода в Миджур е било по сигнал на Министерство на вътрешните работи към прокуратурата. Службата по надзор на общоопасните средства (КОС) е сезирала прокуратурата и е обещано наставление какво да се направи още.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР