Радан Кънев публиква нов пост във фейсбук, свързан с опозицията

...
Радан Кънев публиква нов пост във фейсбук, свързан с опозицията
Коментари Харесай

Радан Кънев: Когато опозицията е убедена, че управлението е опасно, се обединява, въпреки различията

Радан Кънев публиква нов пост във фейсбук, обвързван с опозицията в Полша. Ето какво написа:

" Когато опозицията е уверена, че едно ръководство е рисково за демокрацията и посоката на развиване на страната, тя се сплотява, макар основни идеологически, биографични и персонални разлики и даже вражди. Именно с цел да покаже заплахата и вероятно - да я пресрещне. 
(В Полша, в случай че съдим по досегашни резултати, ще я пресрещне сполучливо, въпреки съгласно мен да има риск част от гласоподавателите на Народната ( " Селска " ) партия да мигрират към ПиС по идеологически аргументи - ще забележим.)

В противоположен случай, в случай че не е подготвена на жертви и взаимни отстъпки, опозицията демонстрира на хората, че нейните изказвания за властнически темперамент на властта, завладяване на страната от корупцията, и така нататък и тъй наречените, са по-скоро заклинания, а властта е вероятен утринен сътрудник.

Ако не и по-лошо - мечтан, сегашен, прикрит сътрудник... "

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР