Радан Кънев ни призовава шапка да свалим на Румен Радев,

...
Радан Кънев ни призовава шапка да свалим на Румен Радев,
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева гневна на Радан Кънев :Не те ли е срам? Да благодариш на този, когото наричахте Резидент, избор на ген.Решетников и агент на Путин

" Радан Кънев ни приканва шапка да свалим на Румен Радев, който след 5 години като президент, отиде да се поклони на мемориала на жертвите на комунизма.
Това е раболепство. Подмазвачество. Брутално лицемерие. Обижда паметта на убитите и достолепието на околните им. " Това написа в профила си във " Facebook " журналистката Соня Колтуклиева. Поводът е благодарността,с която евродепутатът се обръна към президента във връзка новината, че президентът отдаде респект пред паметта на жертвите на комунистическия режим.

Ето какво написа Колтуклиева в обществената мрежа:

Радан Кънев ни приканва шапка да свалим на Румен Радев, който след 5 години като президент, отиде да се поклони на мемориала на жертвите на комунизма.
Това е раболепство. Подмазвачество. Брутално лицемерие. Обижда паметта на убитите и достолепието на околните им.
Радан Кънев желае да дадем индулгенция на Румен Радев за разделянето на българското общество, провокирано от неговия, вдигнат по партизански, пестник. Няма да стане, Радане!
Самият Румен Радев се пробва да замаже историческата виновност на партията, която го издигна и два пъти го поддържа за президент, като високомерно декларира, че би трябвало да се изцерят раните, породени от гибелта на жертвите на всички режими. Това може да стане настрана. И с изтъкване на всяка виновност поотделно - преди Девети и след Девети септември.
Дядото на брачна половинка ми - юрист, член на Демократическата партия, е липсващ безследно още в първите дни на установяването на работническо-селската власт. Нито ще свалим шапка на Румен Радев, нито сме съгласни с общо “изцерение” да сдобрява убийци и жертви.
А на Радан Кънев ще кажа: Не те ли е позор?! След “историческия компромис” за несъстоялата се правосъдна реформа; след декларацията на Екологичен потенциал против България, инициирана от теб и Елена Йончева…ето, и до този срам стигна. Твоите приятели от “Правосъдие за всеки” паднаха на колене пред президентството, какъв брой му е ти да благодариш на този, който наричахте (п)Резидент, избор на ген.Решетников и сътрудник на Путин!
Червени болшевики и сини болшевики - помирявайте си се и без друго управлявате дружно!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР