Рачков вече отказва да води частни партита и рядко приема

...
Рачков вече отказва да води частни партита и рядко приема
Коментари Харесай

Рачков спира с частните партита: Писна ми да ме унижават богаташи!

Рачков към този момент отхвърля да води частни празненства и рядко приема предложения да забавлява посетители, разкри самият той. На 45-годишния артист, който до неотдавна прибираше 3 хилядарки на сходна изява, му писнало псевдобогаташи да го унижават, карайки го да се превъплъщава в разнообразни герои от известните му скечове. Гостите на сходни всемирски празненства въобще не обръщали внимание на Жоро Бекъма, и гледали надменно на актьорските му осъществявания, написа " Уикенд “.

" Не желаеме да поддържаме връзка с неприятни хора. Имали сме такива участия, престрували сме се...

По тези частни празненства има много високомерни хора и в никакъв случай повече непременно няма да одобряваме сходни оферти ", оплаква се Рачков.  Доскоро комикът бе измежду най-желаните водещи на празненства в страната, изпреварвайки по възнаграждения и участия сътрудниците си Краси Радков, Виктор Калев и Зуека.

Преди да се раздели с Господарката на ефира Мария Игнатова, компанията на Магърдич Халваджиян предложила екранния тандем в комплект като реализатори на скечове и като конферансиета, по тази причина преди да се разпадне, двойката не отказвала нито една оферта. След диалог с шефа си, Митко сложил ултиматум и декларирал, че кракът му няма да стъпи повече на парвенюшки сбирки с високомерна аудитория. 

От няколко години Рачков е звездата с най-високо възнаграждение в ефира на Нова телевизия. Звездата на " Господари на ефира “ прибира към 15 бона на месец от заплата, фотоси в сериалите " Откраднат живот " и " Полицаите от края на града ", както и от възнаграждения в тв реклами. Отделно ползата към моноспектакъла му " Забраненото шоу на Рачков " бил толкоз огромен, че билети се продавали чак за представленията през октомври. Комикът от дълго време си е надделял на масрафа и прибира месечно най-малко 25 хилядарки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР