Работя като личен стилист и наскоро завърших сезонна ревизия на

...
Работя като личен стилист и наскоро завърших сезонна ревизия на
Коментари Харесай

Кокошките се смеят: 6 остарели неща, които не отиват на жени над 30

Работя като персонален стилист и неотдавна приключих сезонна проверка на дрешниците на клиентите. И ето какъв тип нафталин открих там. Проверете дали имате сходни продукти?

Корсет 

 Наричам това горнище “уши на Мики Маус ”. Стои необичайно на фигурата, изключително върху ризи, събира се в грозни гънки. Няма ли да е по-добре да го замените с базова тениска или рипсен кроп топ?

Тениска с надпис

 Наистина ли желаете да носите тениска с надпис “сладко ”? Понякога купуваме облекла с непознати думи, без даже да се замисляме за тяхното значение. Ако се съмнявате в надписа, поучавам ви да изберете модели без него. Можете да се откроите от тълпата с ослепителен цвят, да вземем за пример блестящо зелено или розово.

Двуцветни дънки

 Няма нищо готино в скинни от два типа деним. Този модел дънки образно уголемява краката и ги съкратява. Сега има доста забавни варианти за акценти, като карго дънки с висока талия. Те наподобяват съвременни и вършат облика динамичен.

Риза с кормила

 Нелепата кормилото на риза не е най-хубавият вид за украса на риза. Визуално прави горната част по-тежка, изяжда врата, набръчква доста и не наподобява доста спретнато.

Препоръчвам да изберете огромна риза без украшения. С нея можете да създадете доста облици, без риск да бъдете жигосани като момиче без възприятие за жанр.

Тънка рокля на малко цвете

 Малко цвете рядко наподобява преференциално на рокли. По-добре е да изберете рокля с скотски принт: с реплика на зебра, тигър или даже питон. Този принт наподобява по-скъп и по-сериозен от дребни маргаритки и рози.

Блуза с висяща яка


Легналата яка наподобява скучна, скрива врата. Ако такава водолазка също е тънка, тогава под нея нормално се вижда бра, което също доста скапва изображението. Бих предложил да употребявате дълъг ръкав с V- нагледно деколте като низък пласт под якето. Няма да има въпроси към него!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР